18k Geelgouden gevlochten collier

Stijlvol gevlochten collier wat bestaat uit 2 strengen goud. Eén, uitgevoerd in hoogglans geelgoud, de andere streng is gematteerd. Het deel dat achter in de hals valt is een enkele gematteerde streng welke aan de voorzijde overgaat op twee gevlochten strengen. De overgang van een enkele naar de dubbele strengen wordt door twee pijlvormige sierstukken gemaskeerd.  Beiden strengen zijn tot een fraai vlak geheel gevlochten, waardoor het collier perfect aansluit op de hals. De afwisseling van het hoogglans goud in combinatie met het gematteerde, zorgt voor heel levendig sieraad waar schittering echt de boventoon voert.

Het collier heeft een veilig en goed functionerend smal bakslotje met dezelfde breedte als het collier. Daardoor valt het slot nauwelijks op. Het slot heeft ter beveiliging nog een extra veiligheidsachtje.

Het sieraad is gemerkt met het 18k goudkeur en met het keur van de Italiaanse stad Arezzo.  Een stad waar mooie kwaliteitssieraden gemaakt worden. De lengte van dit collier is 42 cm, de breedte is 5 mm en het gewicht bedraagt 19,5 gr.

Een prachtig sieraad dat vraagt om gedragen te worden bij bijzondere gelegenheden.

Collier is in uitstekende staat!

Artikelcode
b2039
Prijs
€ 1.050,00
Status
Verkocht