Fantastische geelgouden Lapponia choker

Een gouden collectors item van Lapponia. Het collier, model choker is uitgevoerd in 14 krt geelgoud, hoogglans gecombineerd met gemattineerd geruwd goud. De ketting zelf bestaat uit korte platte staafjes die door middel van ronde schakeltjes met elkaar verbonden zijn.

De designer van dit fraaie Finse sieraad is Zoltan Popovits. Deze juwelenkunstenaar c.q. keramist/beeldhouwer laat zich inspireren door de ruige Finse natuur en probeert zijn inspiratie uit de natuur te laten weerspiegelen in zijn sieraden. Daarom zijn er vaak, zowel gladde, als ruwe structuren in het edelmetaal verwerkt.

De naam van het ontwerp van dit sieraad heet “Valeriana” en dateert van het jaar  1994, jaarletter R8.

Dit is een schitterend sieraad voor degene wie bijzonder liefhebber is van de kwaliteitsproducten van Lapponia. Daar gouden sieraden in de minderheid zijn ten opzichte van de zilveren Lapponia ontwerpen, maakt het tot een begerenswaardig sieraad.

De lengte van de choker is 46 cm en het gewicht bedraagt 9.9 gr. Het sieraad is uitgebreid gekeurd met het 14 krt goudkeur, de keuren van Finland en natuurlijk de originele en duidelijk zichtbare Lapponia keuren.

Collier bevindt zich in perfecte conditie.

Origineel Lapponia Certificaat bij dit sieraad aanwezig!!

Artikelcode
2111
Prijs
€ 1.050,00
Status
Verkocht