Scandinavisch top-Design spang

Sterling (925), zilveren spang met vaste hanger. Dit sieraad is vervaardigd door het toonaangevend sieraden bedrijf ALTON van Zweden. Het ontwerp is van de hand van designer Per Davik en bestaat uit een hoogglans zilveren spang met daaraan een vaste hanger. Veel prachtige sieraden zijn door deze designer ontworpen en nog steeds geliefd en gewaardeerd onder verzamelaars.

Het sieraad dateert uit het jaar 1973. De spang is zeer modern vormgegeven en heeft een vaste hanger met een botanisch motief, een waaier samengesteld uit losse bloembladeren waarvan de punten lichtjes opkrullen. De afmeting van de spang is 40 cm omtrek, waardoor deze kort tegen de hals gedragen wordt. Het bloemgedeelte meet 6 x 4 cm. Het sieraad sluit met een haak in de ring van het bloemgedeelte waardoor het slot heel fraai in het ontwerp opgaat.

Het sieraad is uitgebreid gekeurd met de keuren van ALTON, Zweden, Stadskeur (F)alköping, Sterling zilverkeur 925, jaarletter Y9 (1973), en de signatuur van ontwerper Per Davik.

 

Zeer fraai sieraad dat je niet dagelijks tegenkomt en in een uitmuntende conditie!

Artikelcode
b1966
Prijs
€ 265,00
Status
Verkocht