Witgouden Chanel ketting (Massief)

‘Coco’ Chanel, de Franse Gabrielle Bonheur, is een van de grootste mode-iconen aller tijden.

Ze heeft niet alleen de modewereld op zijn kop gezet maar ook de manier waarop ze haar sieraden droeg, goedkope kettingen van eenvoudige materialen zoals glas, gecombineerd met luxe juwelen van topkwaliteit. Haar voorkeur ging uit naar kettingen met een lange lengte, o.a. met parels, goud en zilver. Vandaar dat langere luxe colliers vernoemd zijn naar haar. Het beroemde Chanel collier, wat staat voor luxe, élégance en kwaliteit.

Dit luxe Chanel collier is vervaardigd uit 14k witgoud en er is gekozen voor een ankerschakel.

Het oppervlak van dit collier heeft een bewerking ondergaan, het is volledig gesatineerd. Dit geeft het oppervlak een zacht glanzende uitstraling. De breedte van de schakel is 3 mm. Het collier heeft een lengte van 80 cm en is afgewerkt met een zeer goed functionerend bakslot met veiligheidsachtje dat geheel opgaat in de breedte van de band. Het gewicht bedraagt ruim 31 gram. Het sieraad is gemerkt met het 14k goudkeur.

Dit collier is ‘enkel’ prachtig te dragen bij stijlvolle kleding, maar u kunt het rustig net zoals “Coco”, heerlijk combineren met tal v. kortere kettingen en/of met wat kleur. Zo kunt u er voor iedere gelegenheid een eigentijdse draai aan geven.

Artikelcode
b2058
Prijs
€ 1.275,00
Status
Verkocht