Voorwaarden

Garantie

De aangeboden items worden gegarandeerd zoals ze op deze website zijn omschreven. Van eventuele gebreken of gebruik sporen wordt altijd melding gemaakt.

Bezichtigen en/of afhalen van de artikelen

Alle op mijn site afgebeelde artikelen zijn na afspraak bij mij thuis te bezichtigen. Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen via telefoonnummer 06-21854233 of mailen naar info@thomszilverwerken.nl

Reserveren/bestellen

U kunt een artikel van uw keuze laten reserveren. Bij een aankoop vanaf € 200,00 wordt een aanbetaling van 20% verplicht. De reservering wordt van pas van kracht nadat de aanbetaling is overgemaakt op onderstaand rekeningnummer. Een bewijs van aanbetaling wordt u per mail toegestuurd. Mocht bij levering/ ophalen het desbetreffende artikel niet voldoen aan uw wensen en u wilt afzien van de koop, dan krijgt u uiteraard direct het aankoopbedrag teruggestort op uw rekeningnummer. Een artikel wordt niet langer dan twee weken gereserveerd.

Aankopen via mijn website zonder persoonlijke bezichtiging

Verzending per post op uw huisadres behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Betaling dient vooraf plaats te vinden via onderstaand bankrekeningnummer:

 

IBAN: NL49 INGB 0701357541 T.n.v. Dhr. C.M. Thoms

BIC: INGBNL2A

Betalingen vanuit het buitenland bij voorkeur via een IBAN/BIC Europese bankoverschrijving. Verzending geschiedt zo spoedig mogelijk nadat de totale koopprijs in mijn bezit is. Tot dat moment is het artikel voor u gereserveerd.

 

Verzending

Verzending is voor risico van de koper. Vanaf een aankoop van € 200.- wordt het artikel gratis aangetekend verzonden. Ik verzend wereldwijd via PostNL. De wijze van verzending geschiedt in overleg met u: brievenbuspost, aangetekende post, of pakketpost via Post.nl, al dan niet met verzeker service. Ik zorg voor een deugdelijke verpakking. Ik hanteer de kosten zoals die te vinden zijn op de tarievenlijst van PostNL, zonder extra bijkomende kosten. Zie hiervoor: http://tarievenwijzer.postnl.nl/.

Retourregeling

Mocht het gekochte voorwerp onverhoopt en onverwacht niet aan uw verwachtingen voldoen of heeft u spijt van uw aankoop, dan geldt hiervoor de wettelijke regeling:

U kunt het artikel binnen 10 dagen na factuurdatum aan mij retourneren. De verzend en verzekeringskosten zijn in dat geval voor uw eigen rekening. Zodra ik het artikel weer ongeschonden in mijn bezit heb, wordt de koopprijs van het betreffende artikel op uw bankrekening teruggestort.

Tenslotte

Weest u ervan overtuigd dat iedere transactie met de grootst mogelijke nauwkeurigheid worden afgewikkeld zodat u tot volle tevredenheid kunt genieten van uw nieuwe aankoop.